Kalendarium

Kammarkör_1281_72 - kopia

Våren och hösten 2020

Västerleds kammarkör upprätthåller verksamheten så långt det går under coronapandemin, vilket innebär att de av oss som har möjlighet repeterar inne i kyrkan med ordentliga säkerhetsavstånd.

Vi räknar med att kunna göra en sommarkvällskonsert onsdagen den 26 augusti  på temat ”Jorden runt”; en körkonsert med musik från olika delar av världen med vår körledare Fredrik Zander som dirigent. Då bjuder vi på musik av Stenhammar, Hahn, Grimsdottir, Eriksson, Rachmaninov, Rutter, Fauré med flera tonsättare, och efteråt blir det kaffeservering på Västerledskyrkans vackra terrass.

En konsert med Bachs Matteuspassion (som skulle ha ägt rum den 29 mars) är just nu planerad till söndagen den 26 september kl 16.00. Då medverkar solister, kammarkören och Stockholms Bachsällskap på tidstrogna instrument tillsammans med dirigent Fredrik Zander.

Båda dessa programpunkter är preliminära, och vi följer utvecklingen om hur länge den nuvarande 50-personersbegränsningen kommer att vara. Mer information kommer att läggas ut här på webbplatsen så snart vi vet mer.

Inför hösten söker vi nya sångare – främst tenorer och andrabasar, men enstaka platser kan finnas även i damstämmorna. Kontakta Fredrik Zander för mer information och provsjungning på fredrik.zander@svenskakyrkan.se eller 0709 – 55 51 79.

Hjärtligt välkommen till Västerledskyrkan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*